Τα καλύτερα ανταλλακτικά!
2109932499, 6909-032509
Μπουζί DENSO IRIDIUM POWER - IRIDIUM TOUGH - TWIN TIP (SPARK PLUGS)
Αισθητήρες λάμδα DENSO (LAMBDA SENSORS)
Φίλτρα καμπίνας DENSO (CABIN FILTERS)
Φίλτρα MANN
Ιμάντες - Ρουλεμάν - Κιτ ιμάντων - Αντλίες νερού
NIPPON - COMLINE
Τακάκια - Δισκόπλακες MINTEX
Δισκόπλακες BRECO by BREMBO GROUP
Είδη BOSCH
Λιπαντικά
Είδη NGK
Υαλοκαθαριστήρες
Είδη NGK

 

 

Μπουζί NGK
Η ηγετική θέση που κατέχει η NGK από το 1936 στο τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας παγκοσμίως για όλα τα είδη που κατασκευάζει την υποχρεώνει και την προκαλεί ταυτόχρονα να εντείνει τις προσπάθειές της ως κατασκευάστρια εταιρεία των ειδών που παράγει για τη μεγαλύτερη δυνατή βελτίωση των τεχνολογιών που χρησιμοποιεί ώστε τα προϊόντα που παρέχονται να είναι ολοένα και περισσότερο αποτελεσματικά, αξιόπιστα, φιλικά προς το περιβάλλον και ταυτόχρονα να βασίζονται πάντα σε καινοτόμες λύσεις.
 
Από το 1990 που ξεκίνησε η λειτουργία του κέντρου έρευνας και τεχνολογίας της NGK στη Γερμανία, η εταιρεία παρέχει αδιάκοπη υποστήριξη στους Ευρωπαίους κατασκευαστές της αυτοκινητοβιομηχανίας, αφού το κέντρο είναι πλήρως εξοπλισμένο ώστε να ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις των κατασκευαστών.
 

Η
NGK είναι η νούμερο 1 εταιρεία σε πρώτες εφαρμογές, είναι, δηλαδή η πρώτη επιλογή των περισσότερων κατασκευαστριών εταιρειών αυτοκινήτων για μπουζί που θα τοποθετηθούν στο αυτοκίνητο κατά την κατασκευή του. Σε όλους τους κατασκευαστές που την εμπιστεύονται, η NGK προσφέρει υψηλά επίπεδα επιδόσεων, αποδεδειγμένη ασφάλεια και εξαιρετική ποιότητα.
 
 

Τα μπουζί της NGK τύπου STANDARD / VLINE είναι τα μοναδικά που έχουν υποστεί επεξεργασία τριπλής στεγανοποίησης. Παρέχουν εξαιρετικές επιδόσεις και εφαρμόζονται σε πληθώρα μοντέλων αυτοκινήτων και μοτοσικλετών.

V
-LINE : η νέα εμφάνιση των STANDARD μπουζί της NGK που από το 1991 έχει κάνει εκατομμύρια πωλήσεων σε όλη την Ευρώπη οι οποίες χρόνο με το χρόνο αυξάνονται. Με πολύ εύκολη κωδικοποίηση (35 κωδικοί καλύπτουν το 80% των κατασκευαστών), μοντέρνα εμφάνιση και όλα τα χαρακτηριστικά των STANDARD μπουζί βοηθούν τόσο τους τελικούς πελάτες αλλά και τους εμπόρους να βρουν εύκολα ποιο μπουζί ταιριάζει στο αυτοκίνητο για το οποίο ενδιαφέρονται.

 

  

 

 

 


Όταν σπινθιρίζει το μπουζί , η NGK είναι πάντα εκεί.
Η εταιρεία μας σας παρέχει διάφορους τύπους μπουζί NGK STANDARD / NGK V-LINE / LASER PLATINUM.

 

 

 

 Αισθητήρες λάμδα NGK

 Η NGK είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής παγκοσμίως αισθητήρων λάμδα, και φέρουν το σήμα NTK.  Κορυφαίοι κατασκευαστές της αυτοκινητοβιομηχανίας, κυρίως από την Ευρώπη, χρησιμοποιούν τους αισθητήρες λάμδα NTK σε πρώτη εφαρμογή κατά την κατασκευή των αυτοκινήτων τους από το 1980.

Με εμπειρία πολλών ετών στη εξέλιξη και κατασκευή αισθητήρων λάμδα, το πρόγραμμα κατασκευής της NGK για το συγκεκριμένο ανταλλακτικό έχει επεκταθεί τόσο, ώστε 248 τύποι αισθητήρων να καλύπτουν σχεδόν κάθε μάρκα και μοντέλο αυτοκινήτου.

                                   
 

*Επισκεφτείτε το τμήμα της ιστοσελίδας μας με τον αναλυτικό τιμοκατάλογο των ειδών NGK http://www.best-spares.gr/times_ngk_prices.php

 

 
 
 
 
 
 
Αρχική σελίδαΕίδηΕπιπλέον πληροφορίες για τα είδη μαςΤιμοκατάλογοι (PRICELISTS)Χρήσιμα links (USEFUL LINKS)Επικοινωνία - Ώρες λειτουργίας (CONTACT INFO)Τρόποι αποστολής & πληρωμής (DELIVERY - PAYMENTS)Αλλαγές - Επιστροφές - ΕγγυήσειςΦωτογραφίες (PHOTOS)English webpage