Τα καλύτερα ανταλλακτικά!
2109932499, 6909-032509
Τρόποι αποστολής & πληρωμής (DELIVERY - PAYMENTS)
Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,
 
Προκειμένου για την διατήρηση των τιμών μας σε λογικά πλαίσια, που είναι και ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της επιχείρησης (οι παλαιοί πελάτες μας το γνωρίζουν αυτό ήδη, οι  νέοι είναι ευπρόσδεκτοι να το διαπιστώσουν με τις αγορές τους) προχωρούμε στην παύση λειτουργίας της φυσικής μας διεύθυνσης και από την 05/03/2010 παραδίδουμε τις παραγγελίες σας μόνο με τους εξής τρόπους :
 
1. Με ραντεβού κατόπιν συνεννόησης στο γραφείο μας στην Αργυρούπολη (πλησίον Δημαρχείου Αργυρούπολης).

2. ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ (ΧΕΡΣΑΙΟΙ / ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ) ΜΕ ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ.  Για κάθε αποστολή με εντολή αντικαταβολής μετρητοίς για την Αττική / χερσαίους / νησιώτικους προορισμούς / δυσπρόσιτες περιοχές, δηλαδή ουσιαστικά για όλο το δίκτυο της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ, η χρέωση διαμορφώνεται στα 5,00 € μέχρι τα 3 κιλά βάρους.  Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται σε 1,00 €.

3.  Ογκώδη / Βαριά δέματα, κατόπιν συνεννόησης με μεταφορικές εταιρείες (με προπληρωμή της παραγγελίας σας σε λογαριασμό τραπέζης).
Αρχική σελίδαΕίδηΕπιπλέον πληροφορίες για τα είδη μαςΤιμοκατάλογοι (PRICELISTS)Χρήσιμα links (USEFUL LINKS)Επικοινωνία - Ώρες λειτουργίας (CONTACT INFO)Τρόποι αποστολής & πληρωμής (DELIVERY - PAYMENTS)Αλλαγές - Επιστροφές - ΕγγυήσειςΦωτογραφίες (PHOTOS)English webpage