Τα καλύτερα ανταλλακτικά!
2109932499, 6909-032509
Μπουζί DENSO IRIDIUM POWER - IRIDIUM TOUGH - TWIN TIP (SPARK PLUGS)
Αισθητήρες λάμδα DENSO (LAMBDA SENSORS)
Φίλτρα καμπίνας DENSO (CABIN FILTERS)
Φίλτρα MANN
Ιμάντες - Ρουλεμάν - Κιτ ιμάντων - Αντλίες νερού
NIPPON - COMLINE
Τακάκια - Δισκόπλακες MINTEX
Δισκόπλακες BRECO by BREMBO GROUP
Είδη BOSCH
Λιπαντικά
Είδη NGK
Υαλοκαθαριστήρες
Φίλτρα καμπίνας DENSO (CABIN FILTERS)
Φίλτρα καμπίνας DENSO
Η DENSO, ο ηγέτης σε πρώτες εφαρμογές σε συστήματα HVAC (Heating, Ventilation and Air Conditioning) ξεκίνησε την διάθεση τεχνολογικά προηγμένων φίλτρων καμπίνας, με ποιότητα όμοια με αυτή που προσφέρεται από τους κατασκευαστές αυτοκινήτων στις πρώτες εφαρμογές, ως προϊόντα aftermarket.
 
Κατασκευασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να κρατούν εκτός της καμπίνας του αυτοκινήτου σκόνη, γύρη, διαφόρων ειδών οσμές και καυσαέρια, τα φίλτρα καμπίνας DENSO καθαρίζουν ενεργά τον αέρα κατά τη διάρκεια της οδήγησης εξασφαλίζοντας με αυτό το τρόπο ένα υγιές, άνετο, γεμάτο φρέσκο αέρα χρόνο οδήγησης.
 
Η DENSO προσφέρει περίπου 280 διαφορετικά είδη φίλτρων καμπίνας, που καλύπτουν περίπου 900 διαφορετικά μοντέλα αυτοκινήτων τόσο των Ευρωπαϊκών όσο και των Ιαπωνικών και Ασιατικών κατασκευαστών.
 
Super fine filtration : το υλικό fleece που χρησιμοποιείται για την κατασκευή των φίλτρων καμπίνας DENSO αποτελείται από 5 ανεξάρτητα στρώματα τα οποία «φυλακίζουν» σχεδόν το 100% των βλαβερών ρυπαντικών ουσιών και σωματιδίων διαμέτρου ως και 0,01 mikrons (0,01 μικρά), όταν τα σωματίδια αιθάλης έχουν περίπου διάμετρο 3 μικρά (πρακτικά αδύνατον να διαπεράσουν το φίλτρο για να εισχωρήσουν στη καμπίνα του οχήματος).
 
Διατίθενται σε δύο τύπους : particle filter (P) και ενεργού άνθρακα (K) με τα δεύτερα να συγκρατούν 25% περισσότερα σωματίδια από τα απλού τύπου ενώ περιορίζουν στο ελάχιστο δυσάρεστες ή επικίνδυνες οσμές.
 
 
 
Κάθε πότε πρέπει να αλλάζω φίλτρο καμπίνας;
 
Τα φίλτρα καμπίνας με το πέρασμα του χρόνου γίνονται λιγότερο αποτελεσματικά καθώς ολοένα και περισσότερα σωματίδια συγκεντρώνονται καθημερινά πάνω σε αυτά.  Είναι πιθανόν κατ’αυτό το τρόπο να γίνουν εστίες μικροβίων τα οποία θα μπορούσαν να προκαλέσουν αλλεργίες ή άλλες δυσάρεστες εξελίξεις.  Επιπλέον, ένα φθαρμένο φίλτρο είναι πιθανόν να επηρρεάσει την απόδοση του κλιματισμού στο όχημά σας.
 
Για το λόγο αυτό συνιστάται τα φίλτρα καμπίνας να αλλάζονται κάθε 10-15.000 χιλιόμετρα, ή τουλάχιστον μια φορά ανά έτος, ή άλλως όπως ορίζει ο κατασκευαστής του οχήματός σας. Μόνο κατ’αυτό το τρόπο διασφαλίζεται η καλή ποιότητα αέρα στη καμπίνα του αυτοκινήτου σας.
 
Η επιλογή των φίλτρων καμπίνας DENSO θα σας βοηθήσει να έχετε τις σωστές συνθήκες για φρέσκο αέρα στη καμπίνα του αυτοκινήτου σας.
 
 
 *Επισκεφτείτε το τμήμα της ιστοσελίδας μας με τον αναλυτικό τιμοκατάλογο φίλτρων καμπίνας DENSO και άλλων κατασκευαστών http://www.best-spares.gr/times_filtra_kampinas_cabin_filters_prices.php
Αρχική σελίδαΕίδηΕπιπλέον πληροφορίες για τα είδη μαςΤιμοκατάλογοι (PRICELISTS)Χρήσιμα links (USEFUL LINKS)Επικοινωνία - Ώρες λειτουργίας (CONTACT INFO)Τρόποι αποστολής & πληρωμής (DELIVERY - PAYMENTS)Αλλαγές - Επιστροφές - ΕγγυήσειςΦωτογραφίες (PHOTOS)English webpage