Τα καλύτερα ανταλλακτικά!
2109932499, 6909-032509
Μπουζί DENSO IRIDIUM POWER - IRIDIUM TOUGH - TWIN TIP (SPARK PLUGS)
Αισθητήρες λάμδα DENSO (LAMBDA SENSORS)
Φίλτρα καμπίνας DENSO (CABIN FILTERS)
Φίλτρα MANN
Ιμάντες - Ρουλεμάν - Κιτ ιμάντων - Αντλίες νερού
NIPPON - COMLINE
Τακάκια - Δισκόπλακες MINTEX
Δισκόπλακες BRECO by BREMBO GROUP
Είδη BOSCH
Λιπαντικά
Είδη NGK
Υαλοκαθαριστήρες
NIPPON - COMLINE
Γνωρίζετε την COMLINE; 
 
Ποιότητα γνήσιων ανταλλακτικών σε ελκυστικές τιμές!
 
Η Comline συνεργάζεται με τον OE κατασκευαστή Allied Nippon για να παρέχει μια από τις ευρύτερες σειρές δισκόφρενων στον κόσμο. Με ένα από τα μεγαλύτερα πιστοποιημένα προγράμματα παραγωγής δισκοφρένων, η εταιρεία διαθέτει εγγυημένα την καλύτερη ποιότητα για αυτά τα κρίσιμα για την ασφάλεια προϊόντα.

Τακάκια COMLINE: κατασκευάζονται σε ένα από τα μεγαλύτερα και επιτυχέστερα εργοστάσια φρένων στον κόσμο. Η Comline αντιμετωπίζει την ασφάλεια των προϊόντων πολύ σοβαρά και κατά συνέπεια έχει αφιερώσει χρόνια στον έλεγχο και στις δοκιμές της σειράς των προϊόντων φρένων πολύ πριν ετοιμαστούν για διάθεση στην αγορά.

Το τεχνικό επιτελείο της Comline εργάζεται όλο το 24ωρο στον έλεγχο ασφάλειας, εξετάζει τα τακάκια για να εξασφαλίσει ότι εμμένουν πάντα αυστηρά στα πρότυπα της ΕΕ και επιτρέπουν σε σας να σταματήσετε γρήγορα και με ασφάλεια όταν χρειαστεί! Τα προϊόντα συνεχώς αναβαθμίζονται χρησιμοποιώντας τις πιο πρόσφατες διαθέσιμες τεχνολογίες ώστε πάντοτε να πληρούνται οι προδιαγραφές των κατασκευαστών αυτοκινήτων.

Έχοντας αυτό υπόψη η Comline και η Allied Nippon ανέπτυξαν πρόσφατα ένα νέο υλικό που βελτιώνει σημαντικά την απόδοση φρεναρίσματος, ακόμα και όταν τα δισκόφρενα είναι κρύα, εξαλείφοντας και τον θόρυβο φρεναρίσματος. Το νέο αυτό υλικό χρησιμοποιείται πλέον σε όλη την γκάμα των προϊόντων μας.
 
-----------------------

Δίσκοι φρένων COMLINE :  Με ιδιόκτητο χυτήριο και με δυνατότητα ελέγχου του κράματος χάλυβα στο 100% της παραγωγής, ελέγχοντας την αντοχή, τη σκληρότητα και την εκτατή δύναμη, παράγοντες ζωτικής σημασίας στην παραγωγή των υψηλής ποιότητας δίσκων, η
COMLINE καλύπτει πάντοτε ακόμα και τις πιο υψηλές προδιαγραφές όλων των κατασκευαστών αυτοκινήτων.

Μόνο οι τέλεια ζυγισμένοι δίσκοι φρένων με την ολοκλήρωση της κατεργασίας και την επιτυχή αξιολόγηση των δυναμομετρικών ελέγχων καταλήγουν στην συσκευασία της Comline εξασφαλίζοντας την απόλυτη ικανοποίηση όλων των πελατών της εταιρείας ανά τον κόσμο.
 
Οι δίσκοι φρένων Comline προσφέρουν
• O.E. ποιότητα
•    Κατασκευαστική εμπειρία 20 ετών
•    Διαδικασία ελέγχου 100%
•    Πλήρης σειρά των ευρωπαϊκών, ιαπωνικών και κορεατικών αυτοκινήτων
•    Ελκυστική τιμή
 ------------
 
Σετ συμπλέκτη COMLINE : Τα ΚΙΤ Συμπλέκτη της είναι μια σειρά προϊόντων που το τεχνικό επιτελείο της Comline εξασφαλίζει την καλύτερη απόδοση και ποιότητα σε πλέον ανταγωνιστική τιμή.

Επίσης, διατίθενται από τη COMLINE :
Δισκόπλακες - Τακάκια SPORT
Μπιλιοφόροι εξαιρετικής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές - Φούσκες μπιλιοφόρων


Φίλτρα αυτοκινήτου όλων των τύπων (φίλτρα καυσίμου (φίλτρο βενζίνης, φίλτρο πετρελαίου), φίλτρο αέρος, φίλτρο καμπίνας, φίλτρο λαδιού)
Αντλίες νερού
Αντλίες φρένων
Αντλίες συμπλέκτη
Διάφορα είδη εμπρόσθιου συστήματος (ακρόμπαρα, ημίμπαρα, μπαλάκια, ψαλίδια, κλπ.)
Ρουλεμάν τροχού

Δείτε αναλυτικά τα είδη της COMLINE στην ιστοσελίδα της εταιρείας  www.comlinehellas.gr.  Είμαστε στη διάθεσή σας για τιμές ή όποια άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση χρειάζεστε. Αρχική σελίδαΕίδηΕπιπλέον πληροφορίες για τα είδη μαςΤιμοκατάλογοι (PRICELISTS)Χρήσιμα links (USEFUL LINKS)Επικοινωνία - Ώρες λειτουργίας (CONTACT INFO)Τρόποι αποστολής & πληρωμής (DELIVERY - PAYMENTS)Αλλαγές - Επιστροφές - ΕγγυήσειςΦωτογραφίες (PHOTOS)English webpage